Visszatérítés megszerzése a Google Play Áruházból

Avatar Gadam | 2020.12.26. 780 Views 0 Likes 5 On 1 Rating

780 Views 5 On 1 Rating Rate it

Csakúgy, mint amikor fizikai terméket vásárol, visszatérítést kaphat a digitális termékekre is. A Google Play Áruházban, amely alkalmazásokat, játékokat, filmeket, könyveket és egyebeket tartalmaz. Megmutatjuk, hogyan szerezheti vissza a pénzét.

A Google Play Áruházban néhány különböző visszatérítési irányelv vonatkozik az általa értékesített termékekre. Az alkalmazások és játékok az első 48 órán belül visszatéríthetők. A digitális tartalmak, például zene, filmek és könyvek 48 óra elteltével visszatéríthetők.

Azonban a legegyszerűbb és leggyorsabb módja egy alkalmazás vagy játék visszatérítésének az, ha a vásárlástól számított két órán belül megtérül. Egy dolgot szem előtt kell tartani, hogy egy alkalmazásért vagy játékért csak egyszer lehet visszatérítést kapni. Ha másodszor fizet érte, akkor nem tudja visszakapni a pénzét.

Azonnal kérjen visszatérítést egy alkalmazásról vagy játékról

Ha kevesebb, mint két óra telt el azóta, hogy megvásárolta az alkalmazást vagy játékot a Play Áruházból, könnyen visszatérítést kaphat. Először nyissa meg a Google Play Áruházat Android telefonján vagy táblagépén, és navigáljon a megvásárolt alkalmazáshoz vagy játékhoz.

Play áruház listázási oldala

Amíg még mindig abban a két órás ablakban van, megjelenik egy „Visszatérítés” gomb. Érintse meg.

koppints a visszatérítés gombra

Egy üzenet megkérdezi, hogy biztosan visszatéríti-e a vásárlást és eltávolítja az alkalmazást. Koppintson az „Igen” gombra a folytatáshoz.

koppintson az Igen gombra a folytatáshoz

Ennyi van benne. Azonnal visszatérítjük a vásárláskor használt fizetési módra.

Visszatérítés a kétórás időszak után

A visszatérítés megszerzése a kezdeti két órás időszak után kissé nehezebb. A jogosultsághoz kevesebb, mint 48 óra kell, hogy legyen az alkalmazás vagy játék megvásárlása után. Ez magában foglalja az alkalmazáson belüli vásárlásokat is.

Ehhez a módszerhez meg kell látogatnunk a Play Áruház webhelyét egy webböngészőben. Menj a Google Play webhely, látogasson el a fiók oldalára, és válassza aRendelési előzmények. ”

google play rendelési előzmények

Keresse meg a vásárlást a listából, és válassza a „Visszatérítés kérése” vagy a „Probléma bejelentése” lehetőséget.

válassza a probléma jelentése lehetőséget

Megjelenik egy előugró ablak egy legördülő menüvel, amelynek címe: „Válasszon egy lehetőséget”. Kattintson rá, és válassza ki a helyzetének megfelelő lehetőséget.

válassza ki a visszatérítés okát

Választásától függően látni fog néhány információt a Google visszatérítési irányelveiről. Mivel túl vagyunk a kétórás teljes visszatérítési időn, ki kell töltenünk az űrlapot. Írja le helyzetét az alábbi szövegmezőben, és koppintson a „Küldés” gombra.

magyarázza el a helyzetet és nyújtsa be

Egy üzenet elmagyarázza, hogy 48 órán belül e-mailt kell kapnia a visszatérítésről. Felhívjuk figyelmét, hogy a visszatérítés a két órás időszak után nem garantált.

Filmek, tévéműsorok, zene és könyvek visszatérítése

A filmek, tévéműsorok, zenék és könyvek visszatérítése a Google Playről még bonyolultabb. A visszatérítési időszak és az irányelvek a tartalom típusától függően eltérnek.

Filmek és tévéműsorok

  • Hét napon belül kérhet visszatérítést, amennyiben még nem kezdte el megnézni azt.
  • 65 nap áll rendelkezésére, hogy visszatérítést kérjen, ha a film vagy a tévéműsor hibás.

Zene

Könyvek

  • Visszatérítést kérhet a vásárlástól számított hét napon belül.
  • 65 nap áll rendelkezésére, hogy visszatérítést kérjen, ha probléma merül fel az e-könyvvel kapcsolatban.
  • Az e-könyvcsomagokat csak kötegként lehet visszatéríteni, külön könyvként nem.
  • Az összes értékesítés végleges az e-könyvek kölcsönzésénél.

Hangoskönyvek

  • Minden hangoskönyv végleges, kivéve, ha Dél-Koreában él, ebben az esetben a vásárlástól számítva hét nap áll rendelkezésére, ha még nem hallgatta meg.
  • Bármikor kérhet visszatérítést, ha a hangoskönyv nem működik.

Mindezeket a szabályokat szem előtt tartva a visszatérítés igénylésének folyamata meglehetősen egyszerű. Először menjen a Google Play webhely webböngészőben keresse fel a fiók oldalát, és válassza aRendelési előzmények. ”

google play rendelési előzmények

Keresse meg a visszatérítendő tartalmat, és kattintson a „Visszatérítés kérése” vagy a „Hibabejelentés” elemre.

kattintson a probléma bejelentése elemre

Megjelenik egy előugró ablak egy legördülő menüvel, amelynek címe: „Válasszon egy lehetőséget”. Kattintson rá, és válassza ki a helyzetének megfelelő lehetőséget.

válasszon ki egy helyzetet

Választásától függően látni fog néhány információt a Google visszatérítési irányelveiről. Írja le helyzetét az alábbi szövegmezőben, és koppintson a „Küldés” gombra.

írja le a helyzetet és nyújtsa be

A digitális tartalom visszatérítése nem garantált. A kérelem benyújtásától számított 48 órán belül várhatóan értesítést kap a Google-tól.


Általában minél gyorsabban tud dönteni a visszatérítés megszerzéséről, annál nagyobb az esélye a sikerre. Remélhetőleg visszakaphatja a pénzét, és egy jobb vásárlás felé fordíthatja!
Source link


780 Views 5 On 1 Rating Rate it