27 Tippek szervezése – MŰVÉSZET

Avatar Gadam | 2021.01.02. 98 Views 0 Likes 0 Ratings

98 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Számomra mindig a szervezés a könnyű, a dolgok szervezetten tartása a nehéz. Ez a 27 rendezési tippből álló lista egyszerűen elkészíthető, és segít Önnek és családjának fenntartani a rendet. Ez a lista ötleteket ad háza minden szobájához, beleértve a fürdőszobát, a konyhát, a hálószobákat és minden olyan egyéb dolgot, amely soha nem talál jó otthont, például kártyákat!

Tippek szervezése a ház minden szobájához

Konyhai szervezet barkácsolás

A konyha megszervezése bonyolult lehet. Olyan sok eszköz és eszköz van, amely megkönnyíti a főzést és a sütést. Nem is beszélve az összes konyhai tisztító termékről és az általunk fogyasztott száraz ételről. Mindez egy kis helyen él, amit konyhának hívunk. Ez a lista segít megbirkózni mindezekkel és egyebekkel.

1. Függőleges konyhai tároló egy ajtón

Ez minden idők egyik kedvenc szervezője! Kétségbeesésből tettem, amikor Floridában egy hálószobás lakásban éltünk. Az apró konyhának csak egy fiókja volt, és ez az ajtó a konyhánknak nagyon szükséges tárolóhelyet adott.

Könnyű konyhai tárolás

2. Drótpolc

Ezek a drótpolcok a legtöbb szekrényem alatt laknak. Ők nagyszerűek.

Szervezze meg drótkosarakkal

3. Ajtó polc a kamrában

Van dolgom drótpolcokra. A kamrámban drótpolcok vannak, de amit igazán szeretek, az ez a drótpolc az ajtón! Olyan sok hasznos tárhelyet ad hozzá, mint például üvegek és fűszercsomagok. A drótpolc különböző szélességű, ezért mindenképpen mérje meg az ajtaját, hogy biztosan kapjon egy megfelelőt. Vásároljon itt drótajtós polcot!

Hogyan kell megszervezni a kamrát

4. Szemétfiók

Balzsafából készítsen testreszabott fiókrendezőt, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen méretű fiókhoz.

hogyan szerveződjek

Barkács fürdőszoba szervezete

Mindig kicsi fürdőszobáink voltak, ezért a fürdőszobák szervezése elengedhetetlen. Ez az öt barkácsfürdőszervezési tipp minden otthoni fürdőszobai dolognak otthont ad.

5. Üvegvázák

Az üvegvázák az egyik kedvenc szervezési eszközem. Világosak, amelyek megkönnyítik a belsejük belátásának, olcsó és csinos megjelenését. A házam legtöbb szobájában használom őket. Ezek az üvegvázák a fürdőszobában élnek, és pamutgolyókat, Q-tippeket és hajkeféket szerveznek.

Fürdőszoba szervezése

6. Parfüm egy tálcán

Egy egyszerű tálcával rengeteg apróságot lehet szép csoportosításba bonyolítani. Mint fentebb mondtam, a fürdőszobáink kicsiek, ezért úgy döntünk, hogy a tálcát a hálószobában a komód tetején tartjuk.

fürdőszoba szervezése

7. Mágnesek egy gyógyszeres szekrényben

Ez csak akkor működik, ha van egy fém gyógyszeres szekrényed, ami nálunk volt, amikor Floridában éltünk. Megér egy próbát!

8. Vécé papír

A zabpelyhes kannát barna papírzacskóval pillanatok alatt szép TP tárolóvá alakíthatja.

WC-papír szervezése

9. Barkács tároló tartályok

Szaporítson fel bármilyen méretű, régi kartondobozokat, hogy elrendezze a dolgokat a mosogató alatt.

Kartondoboz tárolása

DIY ékszer szervezők

Szeretem használni az ékszereket a fülek és a falak díszítéseként! Ez a két barkácsolási ékszer-szervező tökéletes a hálószobában vagy a fürdőszobában a falra akasztásra. Legjobb rész? Készíthetők olyan nagyra, amennyi szükséges, vagy mindig készíthet többszöröst.

10. DIY fülbevaló szervező

Használjon régi képkeretet és ablakhálót a fülbevalók műalkotássá tételéhez. (És sokkal könnyebben megtalálható!)

Hogyan készítsünk fülbevaló-szervezőt

11. DIY nyaklánc szervező

Ezt a nyaklánc szervezőt készítettem maradék fa padló mintákkal, és azóta is a hálószobámban lóg!

Szervezzen nyakláncokat ezzel az egyszerű barkácsolással!

DIY hálószoba szervezete

12. Gyerekszoba szervezése

Fordítson egy teljes hosszúságú ajtót függőleges tárolóba, hogy középpontjában egy teljes hosszúságú tükörrel ellátott gyerek maradjon.

Vissza az iskola ötleteihez

13. Könyvpárkány polcok

Ha egy kis barkácsolásra vágyik, ezek a párkánypolcok bármilyen falhoz illeszthetők, és elképesztően sok könyvet tárolhatnak benne.

DIY fekete-fehér óvoda

14. Fürdőruhák

A fürdőruhák megszervezése bonyolult lehet, de tapasztaltam, hogy használjon cipzáras táskákat 2 peice fürdőruha megszervezéséhez!

Fürdőruhák szervezése

Garázsszervezés barkácsolás

15. Mosodai kuckó

Tudom, hogy most mindenkinek a mosókonyhája van a garázsában. Szerencsésnek tartja magát, én igen! Az alátét és szárító egymásra helyezése sok helyet takaríthat meg. Vettünk egy mini szárító állványt vízvezeték szerelvényekből és drótpolcot az extra tároláshoz. Ja, és természetesen szükséged lesz palatábla címkékre a kosaraidhoz!

Apró mosókonyha ötletek

16. Kerékpárszervezés

4 dollárért és egy kis könyökzsírért leveheti a kerékpárokat a garázs padlójáról.

Hogyan lehet felakasztani egy biciklit a mennyezetre

17. Szervezze az eszközöket a garázsban

A Pegboard segítségével a ház bármely helyiségét megszervezhetjük, de különösen szeretem a garázsban. (Itt vannak További 38 módszer a pegboard segítségével történő szervezésre.) Egy másik kedvenc garázsszervező ez a praktikus gyepszervező. Megvan ez, és szeretem.

Garázsszervezési tippek

Kézműves szoba szervezése

Ha olyanok vagytok, mint én, a kézműves kellékeket a legnehezebb szervezetten tartani. Esküszöm átlátszó üvegvázákra és a Dollar Store műanyag tartályaira, hogy kézben tartsam kézimunkáimat (ál).

18. Kézműves festék tárolása

IKEA fűszerállványokat használtam 100 üveg kézműves festék karámolásához! Ha nincs a közelben az IKEA, megteheti vásárolja meg őket az Amazon-on.

Kézműves kabinetszervezés

19. Tiszta cipősdobozok kézműves kellékekhez

vagy bármi kicsi: évek óta használok átlátszó műanyag cipősdobozokat kézműves kellékekhez! Jellemzően egy dolláros üzletben találom őket, és postai címke segítségével ragaszkodom a doboz külsejéhez. Jelenleg 20+ doboz, tele ravasz jósággal az óriási kézműves szekrényemben. (És csak szórakozásból, itt van az én nagyon első kézműves szoba, ez is az egyetlen kézműves helyiségem, ha!)

Szervezze kézműves kellékeket

20. Tiszta vázák

Tiszta üvegből és műanyag vázákból raktam kézműves cikkeket a falamon. Műanyag vázákat használtam az összes gyerek kézműves termékhez, például zsírkrétához és ujjfestékhez.

Kézműves szoba szervezése

Szervezési tippek

A legutóbbi 7 szervezési ötlet különféle tárgyakra vonatkozik, amelyeket bárhol megtalálhat otthonában. Olyan dolgok, mint képek, kártyák, cipők és pénzváltás.

21. Üdvözlőlapok

Adjon lyukasztókat, kötőgyűrűket és voila! Vagy ha nincs kötőgyűrűje, csak adjon hozzá húrt, szalagot vagy fonalat!

kártyákat szervez

22. Fonalháló

Egy egyszerű fonalháló készítése olyan egyszerű, mint a fonal gombolyagjának megkeresése és a fonalak hozzáadása.

Aranyos kollégiumi szoba ötletek

23. Díszes keretes fonalháló

Valamikor frissítettem az egyszerű fonalhálómat divatos verzióvá, egyszerű képkerettel.

25. DIY cipő szervező

Készítsen szuper egyszerű belépő polcot fából készült ládákból az összes cipőhöz!

Tejláda bútor ötletek

26. DIY Palatábla fal

Az élet megszervezéséhez. Legjobb rész? Hozzáadhat egyet a ház bármely falához.

Hogyan készítsünk egy táblát a falra

27. Parancshorgok

Ezeket a függőleges tárolóajtókon használtam (lásd: # 1 és # 12), de gyakran használom falakon és szekrényajtókon is. Ezek jelenleg a belépési módunkban vannak és a a fürdőszobánk ajtajának hátulja. Valahogy csodálatosak, és nem hámozzák le a festéket, ha készen áll a kampók eltávolítására.

Belépési utak szervezése

Van bármilyen egyszerű, fantasztikus tárolási megoldás a listámra ?! Szívesen hallanám …[ad_2]
Source link


98 Views 0 Ratings Rate it