5 friss és egészséges recept az újév beindításához

Avatar Gadam | 2021.01.02. 22 Views 0 Likes 0 Ratings

22 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Ebben a hónapban üdvözöljük Sara Bir-t. Sara Bir két szakácskönyv szerzője, Kóstolás Ohióban és az IACP-díjas A Gyümölcs-takarmány kísérője. Moderál és válaszol a megjegyzéseire itt, az Egyszerűen receptek oldalon. Kövesd őt @sausagetarian.

Gratulálunk! Megcsináltad. 2020 régi hír, 2021 pedig a közmondásos kisbaba pelenkákban, és bizonytalan világba tipeg. Talán mélyen elmerült az ünnepi ételekben az ünnepek alatt. Rendben van – az ünnepek végül is az ünneplésre szolgálnak. De én például készen állok arra, hogy jó ideig, hosszú ideig nyugdíjazzam a sütiket, mint élelmiszercsoportot.

Nem ismerek olyan embert, aki nem áll készen az újrakezdésre. Mostantól felkapcsolhatja, és megadhatja testének a könnyebb, egyszerűbb ételeket, amelyekre vágyhat. Még mindig térdig érünk ebben a globális járványban, és ezért rendkívül fontos, hogy vigyázzon magára és a szeretett emberekre.

Hiányzik az éttermekben való étkezés, a barátaim átölelése és a gyerekem kiküldése a környező iskolába. De még mindig sétálok az erdőben a kutyámmal, heti Zoom apróságok, és tartok, hogy átvegyem a könyvtárban. És még mindig ott van a vacsora, amelyet (még ha nem is várom mindig szívesen az elkészítését), várom az evést.

Ezek a receptek arra szolgálnak, hogy energiával és pozitívan kezeljék a téli hónapokat. Szóval, igen a hús nélküli hétfőre, a hétvégi sütésre és az új kezdetekre. Mert nem kell új év, hogy újrakezdhesd –minden a nap új kezdet. Térjünk rá![ad_2]
Source link


22 Views 0 Ratings Rate it