A parancsikonok közvetlen használata az iPhone és iPad kezdőképernyőről

Avatar Gadam | 2020.12.31. 111 Views 0 Likes 0 Ratings

111 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Khamosh Pathak

Számtalan módon lehet indítson parancsikont, beleértve a parancsikonok alkalmazást, a Sirit és a modulokat. De a leggyorsabb mód a kezdőképernyő parancsikonjának használata. Így használhatja a parancsikonokat közvetlenül az iPhone és iPad kezdőképernyőről.

Egyértelmű előnye van a parancsikonok indításának közvetlenül a kezdőképernyőről. Ha iOS 14.3 és iPadOS 14.3 vagy újabb rendszert futtat, futtathatja és használhatja a parancsikonokat anélkül, hogy valóban megnyitná a Parancsikonok alkalmazást. Ha fej nélküli, interakció nélküli parancsikonról van szó, akkor a parancsikon önmagában fut, és értesítést fog látni.

Ha ez egy interaktív parancsikon, akkor a képernyő tetején megjelenik egy kompakt felhasználói felület-kártya, ahol kiválaszthat, adatokat megadhat és így tovább. A Parancsikonok widget ugyanazt a funkcionalitást biztosítja, de sok helyet foglal el. Négy parancsikon lehet egyetlen parancsikon helyett.

A Parancsikonok alkalmazásból hozzáadhat egy parancsikont a kezdőképernyőhöz (egyedi névvel és ikonnal).

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan nyitható meg alkalmazások, weboldalak és parancsikonok a keresésből iPhone és iPad készüléken

Nyissa meg iPhone vagy iPad eszközén a „Shortcuts” alkalmazást (gyorsan megteheti az Univerzális keresés funkció használatával.).

Lépjen a „Saját hivatkozások” fülre, és érintse meg annak a parancsikonnak a hárompontos menü gombját, amelyet hozzá szeretne adni a kezdőképernyőhöz.

Koppintson a hárompontos menü gombra a képernyő jobb felső sarkában.

A „Részletek” képernyőn válassza a „Hozzáadás a kezdőképernyőhöz” gombot.

Ezen az oldalon testreszabhatja a parancsikon és annak nevét. Koppintson az ikonra a módosításához.

Hozzáadhat egy ikont a Files alkalmazás, vagy kiválaszthat egy fényképet a Fotók alkalmazásból. Ebben a példában a Fotók alkalmazást fogjuk használni. Koppintson a „Fotó kiválasztása” lehetőségre.

Válassza ki a fényképet, amelyet ikonként szeretne használni.

Mostantól nagyíthatja vagy kicsinyítheti a fényképet, ha akarja. Ezután érintse meg a „Választ” gombot.

Ha akarja, megváltoztathatja a parancsikon nevét. Ha elkészült, kattintson a „Hozzáadás” gombra.

A parancsikon most hozzáadódik a kezdőképernyőhöz. A parancsikon futtatásához érintse meg a kezdőképernyőn a parancsikon ikont.

Ha már nincs szüksége a parancsikonra, egyszerűen tartsa lenyomva a parancsikon ikont, és válassza aKönyvjelző törlése” választási lehetőség.

Az előugró üzenetben érintse meg a „Törlés” gombot. A parancsikon eltávolításra kerül a kezdőképernyőről.


A Gyorsbillentyűk alkalmazás használatának legjobb része a harmadik féltől származó hivatkozások. Semmilyen művelet nélkül hozzáadhat további funkciókat iPhone-jához vagy iPadjéhez! Így kell keresse meg és adjon hozzá félelmetes külső hivatkozásokat.

ÖSSZEFÜGGŐ: Harmadik féltől származó parancsikonok megkeresése és telepítése iPhone és iPad készüléken[ad_2]
Source link


111 Views 0 Ratings Rate it