Az LG bemutatja első 8K QNED Mini LED TV sorozatát a CES-en 2021-ben – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.29. 74 Views 0 Likes 0 Ratings

74 Views 0 Ratings Rate it

LG 8K QNED Mini LED TV
LG

Az LG már ismert lenyűgöző OLED tévéiről, és most kiegészíti több új modell LCD tévé vonalára. A modellek Mini LED technológiát használnak, amelyet az LG QNED-nek nevezett el. Első igazi pillantást az új QNED vonalra az LG virtuális CES eseményén, 2021 januárjában fogunk kapni.

Az új QNED sorozat 10 új TV-modellt tartalmaz, többféle opcióval, mind a 4K, mind a 8K felbontáshoz, amelyek lekerekítik az LG LCD vonalának felső végét. Több méretet is kínálnak majd, akár 86 hüvelykig is. Frissítési gyakoriságuk is eléri a 120Hz-et a sima, természetes megjelenítés érdekében.

A QNED-k lesznek az első tévék, amelyek mind a NanoCell-t, mind a quantum dot-ot együtt használják, így kifogástalan színpontosságot kínálnak. Az LG kijelenti, hogy a tévék jobb kontrasztot és mélyebb feketéket fognak produkálni a vibrálás és a realizmus javítása érdekében, és alig várom, hogy lássuk, hogyan fognak összehasonlítani más tévékészülékekkel.

Az LG Mini LED háttérvilágításával fényesebb képet és jobb világításvezérlést is láthat. Mini LED háttérvilágítását csaknem 30.000 apró LED alkotja, amelyek lenyűgöző csúcsfényességgel és 1.000.000: 1 kontrasztaránnyal rendelkeznek, ha párosulnak a fejlett helyi fényerő-szabályozási technológiával és közel 2500 fényerő-csökkentési zónával (a 86 hüvelykes modellhez). Ennek látványos HDR képminőséget kell biztosítania.

Látni fogjuk a 86 hüvelykes 8K QNED TV-t annak teljes dicsőségében Az LG virtuális CES standja január 11-től kezdődően, ezért feltétlenül jelölje meg a naptárakat.

Forrás: LG
Source link


74 Views 0 Ratings Rate it