Cél és termelékenység (digitális tanfolyam!) »Kedves

Avatar admin | 2021.01.08. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

A cél és a termelékenység együtt járnak! Valójában azt állíthatja, hogy az egyik értelmetlen a másik nélkül. Tudjon meg mindent a frissített tanfolyamunkról és arról, hogyan segíthet megtalálni mindkettőt!

cél és termelékenység

Amikor létrehoztam digitális tanfolyamunkat, a Termelékenységi eszközkészletet, abból a szándékból tettem, hogy kézzelfogható, cselekvő módon segítsek az embereknek.

Igazából akartam változtassa jobb napjaival a napjait.

miért egy tanfolyam a produktivitásról?

Kérdeztem magamtól: Melyek az igazi erősségeim? És mi az, amire az embereimnek szüksége van a segítségemre?

A visszajött válaszok? Tanítás. Nagyszerű tanár vagyok. Szervezet és termelékenység. Nagyszerű vagyok azokban is. És csak úgy történik, hogy ezek az emberek kérdezik tőlem újra és újra.

– Kiválaszthatom az agyadat? Hogyan érhetsz el ennyit?
– Van valami tipp a produktivitáshoz?
– Olyan boldognak látszol, hogyan strukturálod a napjaidat?

És villámcsapásként ért el én megtaníthatja az embereket szervezetté és produktívabbá válni.

De nem csak a szokásos módon. Olyan módon, amely magában foglalja cél és szív, és tele van örömmel. A új út.

Így írják le a tanfolyam hallgatói

Tehát itt vagyunk, tele tanfolyamokkal olyan hallgatókkal, akik ilyen dolgokat mondanak nekem:

“A tanfolyam elvégzése után felhatalmazást érzem arra, hogy továbblépjek, elindítva a blogomat és az üzletemet.”

– Ez az az idő, közvetlenül mielőtt befejeznék valamit, amit általában abbahagyok. Mert ha befejezem, elkezdődik az igazi munka. Mégis, valami más ezzel a tanfolyammal. Felkészültem. Készen állok. Ez volt az a munka, amiről nem tudtam, hogy szükségem van rá. ”

„A Tool Kit miatt virágzik a szakmai életem! Ahelyett, hogy túlterheltnek lennék és kontrollálatlan lennék, nagyobb hatalmat érzek, mint valaha. ”

– Nem tudom elégszer elmondani, hogy ez hogyan segít abban, hogy olyan bizalmat és bátorságot találjak magamban, amelyről mindig azt hittem, hogy van, szeretnék, de valahányszor valaki lebuktatott, hagytam őket. Ez az eszközkészlet hatalmas volt számomra. Pontosan amire szükségem volt! ”

Cél és termelékenység

Ennek a tanfolyamnak az összerakása valóban a szeretet munkája volt, minden egyes szakasz és lecke arra hivatott, hogy elősegítsen benneteket úgy érzi, hogy jelen van és kevésbé van elárasztva az életében.

A tanfolyam tagline-ja „Kevesebb stressz. Élj többet. ” És szerintem ez valóban segít az embereknek.

A The Productivity Tool Kit eszközei és stratégiái nem csupán a tennivalók listáján szereplő dolgok ellenőrzését jelentik. Körülbelül a lehető legnagyobb erőfeszítéssel elvégezni azokat a dolgokat, amelyeket meg akarsz csinálni – hogy aztán életed hátralévő részében még inkább jelen lehess és békésebben élhess.

Olvassa el újra ezt a bekezdést. ŐRÜL FONTOS. És ez az szív az egészből.

Új bónusz modul

A Productivity Tool Kit újraindításának megünneplésére van egy teljesen új modul, amelynek célja a feltárás és az azonosítás célja és hogyan kapcsolódik a termelékenység iránti igényünkhöz.

Ez egy vad idő, és tudom, milyen nehéz érezni akár egy naptárt vagy egy tennivalók listáját is. Ez az túlnyomó a bénulás érzéséig.

Ez az új modul tehát egy új megközelítés ehhez: mély elmélyülés önmagadban, értékeidben és még sok minden másban. És amikor ezeket a dolgokat összekapcsolja az általam tanított termelékenységi eszközökkel, ez egy varázslatos kombináció, amelyet szeretném, ha mindannyian megtapasztalnátok!

Hogyan kerülhet a várólistára

Barátom, vegye fel magát a várólistánkra, hogy többet tudjon meg a Szerszámkészletről – szó szerint megvan semmi vesztenivaló és minden nyerhető.

Sok-sok ajánlatot fogok kínálni freebies és bónuszok a következő hetekben, így ezeket is felveheti arzenáljába.

Mindent meg akarok tenni annak érdekében, hogy érezhessem magam pozitív, szabad, produktív és céltudatos. És mint ahogy a napjaid is hozzád tartoznak.

Itt szerepelhet a várólistán!


Source link


13 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok