Gyerek kézműves tábor: Zsugorfilm-monogramok

Avatar Gadam | 2020.12.30. 91 Views 0 Likes 0 Ratings

91 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Ez egy szponzorált bejegyzés, amelyet a nevemben írtam Kánon. Minden vélemény 100% az enyém.

Az egyik kedvenc kézműves emlékem gyerekkoromból az, amit akkor zsugorításnak neveztünk. 1973-ban mutatták be, A Shrinky Dinks gyerekei (és ravasz felnőttjei) rugalmas műanyag lapokon készítettek alkotásokat, amelyek a sütőbe pattintva varázsütésre az eredeti méretük körülbelül 1/3-ig csökkennek. Természetesen nem ez az első zsugorodó projektünk. És ha annyira szereti ezt a szórakoztató anyagot, mint én, akkor megtalálja szerkeszthető gyerek névcímkék, imádnivaló állati varázsa amelyek készek színezni a zsugorodás előtt, és kisállat címkék szőrös barátainak az oldalunkon.

Az e havi ingyenes kézműves tábor projekt a Canon-nál megmutatom, hogyan készíthet saját zsugorfóliás monogramot, amelyet kulcstartóhoz vagy mágneshez használhat. Ezek a kis cicák remek last-minute ajándékokat, vagy akár ajándék-feltöltőket is készítenek.

Az alábbiakban ingyenesen nyomtatható nyomtatásunk tartalmazza a teljes ábécét (szép skandináv illusztrációkkal), amely készen áll a nyomtatásra a tintasugaras zsugorfóliájára. És csatlakozhat hozzám Youtube ma pénteken, 18-án, 11 órakor PST az élő bemutató.

A Shrinky Dink film eredeti változata továbbra is elérhető, és készen áll a rajzolásra és a színezésre, mielőtt zsugorodna. Az otthoni tintasugaras nyomtató feltalálásával azonban több márka létezik ilyen típusú tintához, és készen áll arra, hogy közvetlenül a műanyag lapokra nyomtasson.

Zsugorfilm-monogramjainkhoz shr használtam a Juvale Shrink Sheets-t, és azt tapasztaltam, hogy hibátlanul nyomtatott a Canon PIXMA nyomtatóm kiváló minőségű beállításával. Néhány tippem, ha színt ad a zsugorodó filmhez:

  1. Ne feledje, hogy a film zsugorodásával a szín telítetté válik. A legjobb, ha pasztell jelölőket használ, ha saját lapjait színesíti. A nyomtatható PDF-fájlomon észreveheti, hogy a szín sokkal világosabbnak tűnik, mint a kész monogram.
  2. Vágja le és lyukassza ki a kulcstartó furatait, mielőtt összezsugorodna. A film átméretezése után kemény és merev lesz.
  3. Vágja le a betűt a nagyobb lapról, mielőtt körülvágná a nyomtatott képet. A műanyag fólia elszakadhat, ha egy nagy lapra próbál részleteket vágni.

Miután kinyomtatta és levágta a zsugorodó filmmonogramjait, vagy akár teljes nevét, csatlakozhat hozzám a YouTube-on ezen a pénteken, délelőtt 11 órakor PST-n, és megtanulhatja, hogyan lehet belőlük kulcstartókat, ajándékcímkéket vagy mágneseket készíteni. Azt javaslom, hogy kérje meg szüleit, hogy segítsenek a sütőben és biztonságban maradjanak.

Ott találkozunk!

Ez a tartalom olyan linkeket használ, amelyekből jutalékot kaphatunk. Közzététel.

Eszközök

Anyagok

Utasítás

Töltse le az alábbi ingyenes sablonunkat, és olvassa el a fenti bejegyzést, hogy készen álljon a velem való készítésre! Ezután csatlakozzon a YouTube Live-hoz 18 órakor, pénteken 11 órakor.

Ezenkívül, ha új nyomtatóra van szüksége, ellenőrizze a Canon nyomtatóját PIXMA kézműves nyomtatók. És nézd ezt videó- tippeket és trükköket a Canon nyomtató használatához.

Fedezze fel többet

Hiányzott a legutóbbi kézműves tábor tevékenységeinkről? Köszönhetően a Canon barátainknak, ezek a kézműves projektek ingyenesek, és bármikor megnézhetik számukra az élő oktatóanyagokat. Itt megtalálja mindet.

Még nem vagy tag? Csatlakozzon kézműves közösségünkhöz. A tagság hozzáférést biztosít az oldalunk összes projektsablonjához és oktatóanyagához, havi élő műhelyfoglalkozásokhoz és egyebekhez.

fbq('init', aepc_pixel.pixel_id, aepc_pixel.user);

setTimeout( function() { fbq('track', "PageView", aepc_pixel_args); }, aepc_pixel.fire_delay * 1000 );

[ad_2]
Source link


91 Views 0 Ratings Rate it