HomeMade Modern MINI x HomeMade Modern Pt.3

Avatar Gadam | 2021.01.04. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

NYC és Sanghaj a MINI Travel Recap segítségével

Az elmúlt évben együttműködtem a MINI-vel, és nemrég jártam Brooklynban az A / D / O térben, hogy megnézzek néhány nagyon jó installációs művet és elősegítsem a teljesen elektromos MINI bevezetését. Általában nem teszek közzé nem projekt videókat, de ezek a darabok sok ötletet inspiráltak, és úgy gondoltam, hogy érdemes lenne megosztani őket.

A MINI valóban kreatív projekteket folytat a tervezés és a technológia új ötleteinek feltárása érdekében, és az autókon kívül gondolkodik. Meg kell néznem egy MINI Living projekt építését Sanghajban! Ez egy munkatér és egy lakáskomplexum kombinációja, egy csomó innovatív dizájnjellemzővel.

Kedvenc részem ezek a forgó könyvespolcajtók voltak, amelyek összekapcsolják a privát szobákat a közösségi közös helyiségekkel.

El kellett mennem egy kört az első teljesen elektromos MINI-be

A kampány egyik fő ötlete a #ChargedWithPassion testet ölti. Mint valakinek, akinek a munkáját a céltudat motiválja, ez igazán visszhangzott velem. A munkám nem csupán a számlák kifizetését jelenti, hanem a jó formatervezés hozzáférhetőbbé tételét is. Az első teljesen elektromos MINI több, mint pusztán a közlekedés – ez egy olyan értékeket ismertet, mint a fenntarthatóság, átgondolva, hogy mi lehet a városi élet, és ötleteket a klasszikus dizájn és az új technológia keverésére. Ha érdekesnek találja a munkámat, akkor élvezheti a többi befolyásolót, akiket a MINI a világ minden tájáról összehozott. Ez egy igazán inspiráló kreatív elmék gyűjteménye, és sok új barátot szereztem. Nézd meg #ChargedWithPassion az Instagramon, hogy láthassa a projekten dolgozó többi kreatív embert.

http://www.homemade-modern.com/wp-content/uploads/2020/01/MINI1.jpg
További információ az A / D / O-ról.

http://www.homemade-modern.com/wp-content/uploads/2020/01/MINI2.jpg
Tudjon meg többet a teljesen elektromos MINI-ről.

http://www.homemade-modern.com/wp-content/uploads/2020/01/MINI3.jpeg
Tekintse meg az URBAN-X-et, hogy többet megtudjon a városi életet újragondoló induló vállalkozásokról.

Ezt a bejegyzést a MINI támogatta.

http://www.homemade-modern.com/wp-content/uploads/2020/01/MINI4.jpg

Jogi nyilatkozat:

MINI Cooper SE *: energiafogyasztás kWh / 100 km együttesen: 16,8 – 14,8, üzemanyag-fogyasztás l / 100 km együttesen: 0, CO2-kibocsátás g / km együttesen: 0. A vezetési távolság számos tényezőtől függ, különösen : személyes vezetési magatartás, kiválasztott útvonal, időjárási viszonyok, fűtés / hűtés és előkezelés. * Ezek az adatok előzetes értékek, és ezeket még nem erősítették meg. Változni fog. A feltüntetett üzemanyag-, CO2-kibocsátás- és energiafogyasztási értékeket a 715/2007 / EK európai rendeletnek a típusjóváhagyáskor érvényes változatának megfelelően határozták meg. Az ábrák egy németországi alapkonfigurációjú járműre vonatkoznak, és a bemutatott termékkínálat figyelembe veszi az opcionális felszerelést, valamint a választott modellen elérhető különböző méretű kerekeket és abroncsokat. A járművek értékei már az új WLTP-szabályozáson alapulnak, és a járművek közötti összehasonlítás biztosítása érdekében visszaalakulnak NEDC-ekvivalens értékekké. [With respect to these vehicles, for vehicle related taxes or other duties based (at least inter alia) on CO2-emissions the CO2 values may differ to the values stated here.] A CO2-hatékonyságra vonatkozó előírásokat az 1999/94 / EK irányelv és az annak hatályos európai verziója határozza meg. A bemutatott értékek az osztályozáshoz az NEDC ciklus szerinti üzemanyag-fogyasztáson, CO2-értékeken és energiafogyasztáson alapulnak. Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és fajlagos szén-dioxid-kibocsátásáról további információt az „új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásának, CO2-kibocsátásának és energiafogyasztásának kézikönyvéből” talál, amely minden értékesítési ponton és a https://www.dat.de/angebote/ verlagsprodukte / leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.

Source link


20 Views 0 Ratings Rate it