Készítse el ezt az egyszerű levél tortát bármilyen ünnepségre

Avatar Gadam | 2021.01.07. 26 Views 0 Likes 0 Ratings

26 Views 0 Ratings Rate it

Ezt a bejegyzést a Samsung.

Van valami jobb mód az ünneplésre, mint a tortával? Elég nagy üzletet akartam csinálni az apák napjáról ebben az évben. Alex hihetetlen apa és partner (még a szokásosnál is több) volt az elmúlt hónapokban, és igazán megérdemel egy kis kényeztetést. Első kikötő, torta. És nem akármilyen sütemény. Egy kicsit kalandosabb vagyok a sütési terveimmel, most van egy sütőm, amely képes megbirkózni velük. (Ha mindent el akarsz olvasni az előző érdekes sütőmről és a kinyilatkoztatásról, amire ráfogott Samsung Dual Flex, kattints ide).

De még messze vagyok egy szakértőtől. Mondom még, de őszintén szólva nem valószínű, hogy valaha is bekövetkezik. A süteményeim lényegében elég alaposak, ezért nagyban foglalkozom a stílussal! Mottóm, ha nem tudod megsütni, akkor hamisítsd meg. Gondolom, az ezt olvasók fele csak megesküdött rá, hogy pazarolom az idejét, és megfogadta, hogy soha többé nem térek vissza, de még mindig itt a fele az embereim. Ti tudjátok, hogy nem kell szakértő péknek lennie ahhoz, hogy valami aranyosat készítsünk egy ünnephez.

Hogy igazságos legyek, szó szerint egy cukormázat és egy kis gyümölcsöt dobhattam volna egy vegán süteményre 2 méterről (miért társadalmilag elhatárolódom a tortától?), És Alex örült volna. De ennek a külön erőfeszítésnek a teljesítése remélhetőleg megmutatja, mennyit jelent számunkra és mennyire értékeljük őt. Tehát a gyümölcsdobás kint van.

Ezt apák napjára készítettem, de ez egy remek torta bármilyen alkalomra! Olyan egyszerű alkalmazkodni különböző szavak, számok és alakzatok létrehozásához!

A torta elkészítése:

használtam ez a vegán szivacs recept a sütemények szögletes formában történő sütéséhez (összesen 6 kell). Miután a sütemények megsültek és kihűltek, helyezzen egy papírmintát a torta tetejére.

Éles késsel vágja körbe a sablont, és távolítsa el a felesleges süteményt.

Vágjon ki két betűt, adjon hozzá tejszínt / tölteléket az első betű tetejére, és tegye rá a másodikat. Jégezze a tetejét és az oldalát.

Fedje le a tetejét mini habcsókkal. Ezt a receptet használtam vegán habcsók és akkor vadulj meg az extrákkal! Használtam gyümölcsöt és vegán édes harapnivalókat.

Kis süteményekkel a legjobb, ha a darabokat apróra vágjuk, mielőtt a tortára tennénk.

Mit gondoltok, srácok? Legközelebb adjam hozzá a csokoládé réteget? Tudassa velem a kommentekben!


Source link


26 Views 0 Ratings Rate it