Mennyibe kerül egy Cricut gép, és elég lesz-e arra, hogy igazolja a költségeket?

Avatar admin | 2021.03.15. 540 Views 0 Likes 0 Ratings

540 Views 0 Ratings Rate it

A Cricut gép rendkívül hatékony kézműves eszköz azok számára, akik szeretnek készíteni! És ma megválaszoljuk a kérdést: mennyi egy Cricut gép, és eléggé fogom-e használni a költségek igazolásához?

cricut gép ül egy asztalon

Nagyon izgatott vagyok, hogy folytathatom mélyreható sorozatunkat a Cricut vágógépen!

Ha elmulasztotta az első bejegyzést, mindenképpen nézze meg itt: Mi az a Cricut gép és mit csinál?

Néhány leggyakrabban feltett kérdésem a Cricut környékén található, hogy mit tehet, hogyan használja és milyen költségekkel jár. Tehát ebben a bejegyzésben elmélyülünk abban, hogy pontosan mennyibe kerülnek a különféle gépek, és hogyan lehet tudni, hogy felhasználja-e eléggé az ár igazolásához.

És mindenképpen jelentkezz be az alábbiakban a VIP csoportomba, ahova tovább küldök legjobb Barkácsok, receptek és ötletek egyenesen neked!

A Cricut gépek típusai

Ha a Cricut gépeit kutatja annak reményében, hogy hozzáad egyet a kézműves eszközök arzenáljához, hadd kezdjem azzal, hogy elmondom, hogy ez a leggyakrabban használt eszközem Messze. Mindig azoknak ajánlom, akik megkérdezik, hogyan hozhatok létre projekteket ilyen gyorsan, vagy ilyen letisztult és csiszolt kivitelben.

De! Azt is tudom, hogy a költségvetések valósak, és egy olyan gép, mint a Cricut, befektetés lehet. Tehát a gépek vizsgálata során fontos tudni, hogy mi a különbség közöttük a teljesítmény és a költség tekintetében.

Itt van egy bontás.

Cricut Joy. Ez a legújabb és legkisebb a Cricut vágógépek között. Egyszerű, kompakt és tökéletes a gyors projektekhez. Legfeljebb 20 láb hosszúságú (!) És legfeljebb 5,5 “vastag anyagokat tud vágni. Tökéletes hobbistáknak, vagy kis helyen dolgozó kézműveseknek.

Cricut Explore Air 2. Ez a gépem van. Körülbelül 100 különféle anyag vágására képes, legfeljebb 12 hüvelyk széles és 2 láb hosszú. Használhatja vágásra, írásra és pontozásra. Évek óta használom ezt a gépet, és nagyszerű munka ló volt.

Cricut Maker. Haladó készítőknek, akik professzionális szintű darabokat akarnak létrehozni! A Készítő körülbelül 300 különféle anyagot vághat le, köztük bőrt, fát, szövetet, vékony papírokat és még sok mást. Mindent megtehet, amit az Explore Air képes, a dombornyomással és a gravírozással együtt. Remélem, hamarosan frissítem Maker-re.

mennyi egy cricut gép

Mennyibe kerül egy Cricut gép?

Ez a három gép nyilvánvalóan változik az árában, mivel mindegyik nagyon különböző célokat szolgál! Itt van a költségek lebontása:

Egyszerű + kompakt Cricut Joy 179,99 USD

Legnepszerubb Cricut Explore Air 2 249,99 USD

Pro szint Cricut Maker 399,99 USD

Valami megjegyzendő! A Cricut gyakran nagyszerű promóciókat kínál kedvezményes áron vagy kötegekben, amelyek rengeteg extra anyagot tartalmaznak, ha gépet vásárol. Az írás idején például az Explore Air ára 229 USD, a Maker pedig 349 USD.

Javaslom, hogy tartsa szemmel az oldaluk hogy megkötje az esetleges ügyleteket.

Egy másik dolog, amit meg kell jegyezni, hogy amikor gépet vásárol, akkor hozzá tartozik egy vágószőnyeg (legalább 1), egy toll, egy penge házzal és néhány anyag, amelyet tesztelni kell, hogy azonnal belekezdhessen.

Cricut gépi vinil vágás

Meddig tartanak?

Személyes tapasztalatom szerint a Cricut gépek tartósan készülnek. A Cricut csapata (akikkel örömmel dolgoztam szorosan együtt) összhangban van a gyártókkal és azzal a ténnyel, hogy jól felépített eszközöket keresnek.

A Cricut használatakor összesen két gépet használtam. Az első egy Cricut Explore 1 volt, amelyet az Explore Air 2 megjelenéséig használtam.

Frissítettem, mert az Air (az összes többi jelenlegi Cricut-géppel együtt vezeték nélkül csatlakozik a bluetooth-on keresztül a számítógépéhez, és ez a funkció óriási előny volt! Nincs többé kötve a kábelekhez.

Körülbelül 5 éve van a jelenlegi gépem, és ugyanúgy működik, mint azon a napon, amikor megszereztem.

Ne feledje, hogy a pengéket és a szőnyegeket oly gyakran cserélni kell. Becslésem szerint ha félig rendszeresen használja a Cricut gépét, akkor 3-6 havonta cserélnie kell a pengéit és a szőnyegeket.

nyitott cricut gép az asztalon
nyitott cricut gép az asztalon

Cricut típusú projektek, amelyek pénzt takaríthatnak meg

Annak elkezdéséhez, hogy eléggé használja-e a Cricut gépét a költségek igazolásához, képzelje el életének azokat az eseteit, amikor láthatja magát a gép használatában. Íme néhány gondolatindító.

Születésnapi vagy ünnepi öltözék. Készítsen vidám ingeket születésnapokra, vakációra, zuhanyzókra vagy partikra (ahelyett, hogy másutt vásárolná őket).

Vidámpark öltözék. Készítsen pólókat, pulóvereket, táskákat, hátizsákokat és még sok mást a kedvenc vidámparkjába való kiránduláshoz.

Tantermi projektek. Segítsen gyermeke tanárának osztálytermi dekorációk vagy művészeti projektek összeállításában a diákok számára.

Tanszerek. Címkézze fel gyermekei ruházatát, hátizsákjait és kellékeit. Hozzon létre új, szórakoztató terveket kötőanyagokon, ceruzadobozokon, kulacsokon és egyebeken is.

Otthoni szervezet. Készítsen címkét mindenre! A Cricut segítségével megszerveztük a fűszeres szekrényeket, fájlmappákat, fotóalbumokat és még sok mást. Használhatja egyedi házi dekoráció készítéséhez is.

Ünnepi dekoráció. Készítsen jeleket, füzéreket, művészeti tárgyakat és más egyedi mintákat kedvenc ünnepei alatt.

Ajándékok és kártyák. Használja a Cricut gépet kártyák készítéséhez egy pillanat alatt, vagy gyors és könnyű ajándékok készítéséhez ünnepekre és különleges alkalmakra.

Milyen gyakran használom a Cricut-ot

Átlagosan körülbelül 1-2 alkalommal használom a Cricut gépemet hetente. Használatom gyakorisága az ünnepek és a születésnapok környékén növekszik, különösen, ha bulira készülök.

Ha azt becsülném, hogy évente átlagosan 75-ször használom a gépemet, az azt jelenti, hogy az 5 év alatt mintegy 375-szer használtam.

Mivel a Cricut Explore Air 2 tulajdonosa vagyok, ez azt jelenti, hogy minden használat kb. 0,66 dollárba került (mert a gép 249 dollárba került). Nekem ez megéri!

De a költségelemzés és a megtakarítások további lebontását lásd a Cricut géppel történő projektek létrehozásával, olvassa el tovább.

Barkácsvasalás ingeken és alátéteken, fertőtlen tintával

Cricut projektjeim költségmegtakarítási bontása

Az elmúlt években a Cricut gép segítségével felhalmozott költségmegtakarítások bemutatásához nézzünk meg néhány korábbi projektet.

Vidámpark pólók. Ahelyett, hogy inget vásárolnánk gyermekeinknek a vidámparkokban, minden úthoz újat készítek. Veszek egy 5 dolláros inget, és hozzáadom a Cricut-tal vágott vasalható mintákat. Körülbelül ötször tettem ezt mindkét gyereknél, ami becslésem szerint körülbelül 150 dolláros megtakarítást jelent.

Hogyan készítsünk Disneyland pólókat
Hogyan készítsünk Disneyland pólókat

Tanszerek. Ahelyett, hogy idén márkás tanszereket vásároltunk volna Henrynek, létrehoztunk egy készletet Harry Potter kellékekből, amelyeket velem tervezett, az ő igényei szerint. A Cricut géppel a vasalható vinilből és a szokásos vinilből vágtuk a mintákat, majd üres kúpokhoz adtuk őket. Ez becsült 40 dolláros megtakarítást jelent.

Harry Potter tanszerek

Kártyák és ajándékok. Szinte minden alkalommal, amikor egy születésnap vagy ünnep belém bújik, a Cricut segítségével testreszabott kártyákat vagy ajándékcímkéket vágok ki. Az elmúlt 5 évben becslésem szerint ez a megtakarítás körülbelül 75 dollár.

Nyomtatható húsvéti kártyák
DIY tipográfia Anyák napi kártyák

Születésnapi party előkészítő A gyerekek születésnapi partijainak megtervezéséhez (amikor régen nagy összejöveteleket rendeztünk!) A Cricut gépre támaszkodom. Használtam feliratok, tortadíszek, partikedvencek, táskák, ételcímkék és még sok más elkészítésére. Semmit sem vásárolok a partikellék-üzletekből, ezért ezt a megtakarítást az évek során 200 dollár körülire becsülöm.

Hogyan rendezzünk egy Harry Potter születésnapi partit
A Pixar Cars harmadik születésnapi partija
Hogyan rendezzünk egy banán születésnapi partit

Folytathatnám, de érted a lényeget! Csak ez a néhány kategória több száz halmozott dollárt spórolt meg, miközben meg kell hajlítanom kreatív izmaimat, és örömömre szolgál, hogy tudom, hogy saját kezűleg készítek dolgokat a családunk számára.

További projektek megtekintése!

További inspirációért tekintse meg az alábbi néhány korábbi Cricut-projektünket. Remélem, hogy ez segít tisztázni a Cricut gép árát, és azt, hogy elegendő mértékben fogja-e használni az ár igazolásához!

Bármely további kérdéssel nyugodtan írhat megjegyzést. Feltétlenül nézze meg ezt a kérdést megválaszoló bejegyzést: Mi az a Cricut gép és mit csinál?

És ha itt az ideje, hogy beugorjon és beszerezzen egy gépet magának, akkor ajánlom, hogy keresse fel a hivatalos Cricut bolt!

Ezt a bejegyzést Cricut szponzorálja. Minden ötlet és vélemény a sajátom. Köszönjük, hogy támogatják azokat a partnereket, akik segítenek a Lovely Indeed ringatásában!


Source link


540 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok