Térkép a hónapom (maradj jelen és céltudatos!) »Lovely Valóban

Avatar Gadam | 2021.01.04. 39 Views 0 Likes 0 Ratings

39 Views 0 Ratings Rate it

Töltse le a januári ingyenes Map My Month útmutatót, hogy jelen maradjon, céltudatos legyen, és hozzon létre egy olyan hónapot, amely egyszerűen jól fogja érezni magát. Ezek az útmutatók segítenek összpontosítani, szándékosan élni és élvezni a napjait. Olvassa el, hogy többet tudjon meg új sorozatunkról!

Barátok, üdvözlünk egy új évben! Hát nem olyan jó érzés?

Új év, új ötletek

Tavaly minden hónapban egy Szándék tervrajz. Imádtam azt az érzést, hogy minden hónapban új hangsúlyt kaptam, és szerettem látni és hallani, mit gondolsz minden egyes új munkalapról.

Idén valami újat próbálunk ki.

Psst – ha szereted ezt az ötletet, mindenképpen nézd meg ezeket is:

És mindenképpen jelentkezzen be alább, hogy csatlakozzon a frissített tanfolyamom várólistájához, amely a célról, a jelenlétről és a termelékenységről szól!

Miért osztom meg ezeket a havi lapokat?

Itt az üzlet. Ismered azt az egész „új évet, új te” dolgot? Nem veszem meg.

Új naptár megnyitásával nem leszel új. Ugyanolyan vagy csodálatos, hogy mindig is voltál.

Amit mégis megtesz, az a újrakezdés. Lehetőség elménk számára a visszaállításra, és olyan lehetőségek megismerésére, amelyek korábban esetleg zavarosak vagy zavarosak voltak.

Szép lehetőséget nyújt az álomra is. Befelé nézni és eldönteni, hogy mit akarsz valójában, és mi az, ami igazán fontos neked.

És ha ismeri ezeket a dolgokat, minden nap kitöltheti velük az életét.

Kedves ötlet, igaz?

Térkép a hónapom

Tehát ahelyett, hogy ezt az érzést január 1-jén megszerezném, és folyamatosan halványulna, amíg alig emlékezem rá, létrehoztam ezeket a havi bejelentkezéseket, hogy ez az érzés egész évben újraéledjen.

Minden hónapban, 1-én megadom a ingyenesen letölthető, irányított munkalap. (Letöltheti a bejegyzés végén.) És ebben az évben ez egy kicsit más.

A havi felszólítások ugyanazok lesznek, de a következőkre fogunk összpontosítani minden hónapban más és más és valóban mélyen elmerül az egyiken.

Nagyon izgatott vagyok, amikor látom, hogyan reagálnak a válaszaink váltás és változás az év folyamán.

Januári térkép a hónapomra összpontosít: egyetlen szavad

Miután letöltötte és kinyomtatta a januári térképemet, megjelenik mind a 12 felszólítás.

Ebben a hónapban adjon egy kis extra időt az 1. felszólításra: Keressen egy fókusz szót.

Ezért szeretem ezt a januári felszólítást: egyszerű. Apró dolognak tűnhet, csak talál egy szót, amelyre összpontosíthat, hogy irányítsa és vezesse a hónap szándékait.

De a gondosan elvégzett apró dolgoknak nagyszerű eredményeik vannak.

Tehát gondolkozzon itt, és vegyen fontolóra egy szót, amit te szükség ebben a hónapban. Talán felhatalmazottnak, békésnek, örömteli, nyugodtnak, ellenállónak, erősnek, csendesnek, nyugodtnak, hangosnak, vadnak, bölcsnek, ügyesnek, gyorsnak, kiteljesedőnek vagy más módon kell érezned magad.

Válasszon egy szót, amely a szükséges érzést kelti.

Töltse le az alábbi januári Map My Month-t

A következő lépés a következő. Készüljön fel egy lehetőségre készen álló fejtérbe, és hajtsa végre a munkalap többi utasítását, annyi időt használva, amennyire szüksége van.

Ha azt tervezi, hogy minden hónapban részt vesz a Map My Month programban, javaslom, hogy szerezzen egy kötőanyag vagy egy mappa, amely az összes munkalapot egy helyen tartja. Visszanézheti az előrehaladást és az elmúlt hónapok térképeit, hogy megnézze, hogyan halad az év.

Még hozzá is teheti a sajátjához Szándék tervrajzok kötőanyag, ha tavaly megtette ezeket!

A növekedés további módjai

Ha szereted ezt, és még többet szeretnél, iratkozz fel a várólistára a frissített tanfolyamomon, a Termelékenységi eszközkészleten! Februárban újraindítunk egy teljesen új modult, amely a célról és arról, hogyan kapcsolódik életünk többi részéhez, különösen a termelékenységhez.

Új tartalom, új bónuszok, minden fantasztikus.

Remélem, hogy imádja az új Map My Month-ot! Mondja meg nekem, hogy telik az első hónap a megjegyzésekben, ill az Instagramon. puszi
Source link


39 Views 0 Ratings Rate it