Arm & Hammer nyári tábor

Avatar Gadam | 2021.01.05. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

Igaz sztori. Múlt héten curry lencsét főztem, és egy teljes üveg curryport dobtam a fehér, faborítású, porcelán konyhai csempéinkre. Eleinte azt gondoltam, hogy „No Biggie. Fel tudom söpörni. Tévedtem. Biggie volt. A curry por a Foltkészítők Királynő Anyja. Miután besöpörtem azt a curryport, sárga színű csempék maradtak, és a szívem leesett. Aztán eszembe jutott egy hack, amit a férjem tanított nekem. Keverje össze az Arm & Hammer sütőszódát annyi ecettel, hogy paszta legyen, majd vigye fel a pasztát a festett helyre. Srácok. Működött. Úgy működött, mint a MAGIC. Amint rátettem a pasztát a foltra, láttam, hogy a paszta elkezd sárgulni, és kiemeli a curry-t a csempéből. Átkozott törülközővel letöröltem, és a cseréppadlónk nem mutatta a curry por robbanását!

Van esély arra, hogy hasonló Arm / Hammer Baking Soda története legyen. Végül is a táska azt mondja: „Egy táska. Számtalan felhasználás. ” Nos … örömmel jelenthetem, hogy azért vagyok itt, hogy még néhány izgalmasabb módot engedhessen be az Arm & Hammer használatára. Spoiler figyelmeztetés: hamarosan ravaszak leszünk!

https://bit.ly/amber-campIdén nyáron az Arm & Hammer a INGYENES virtuális nyári tábor. A tábor összes tartalma igény szerint elérhető, ami azt jelenti, hogy bármikor megnézheti!

A STEM-kísérletektől kezdve az innovatív kézműves foglalkozásokon át a meglepő sütésig minden nap olyan tevékenységekkel jár, amelyek otthon ragaszkodó táborozók élvezhetik az esőt vagy a ragyogást … miközben a szülőknek is nagyon szükséges pillanatot adnak.

Ahogy már sejteni lehetett, az Arm & Hammer nyári tábor alatt minden furfangos dologgal küzdök. Itt található az Arm & Hammer Baking Soda használatával létrehozott projektek teljes áttekintése!

Láthatatlan tintatoll

Néz | Letöltés Activity PDF

DIY kréta festék

Néz | Letöltés Activity PDF

Barkácsvirágos alátétek

Néz | Letöltés Activity PDF

Készítse el saját modellező agyagját

Néz | Letöltés Activity PDF

Házi Kaleidoszkóp

Néz | Letöltés Activity PDF

Kattintson a gombra ITT hogy ellátogasson az Arm & Hammer nyári táborába, és megtalálja azokat a csodálatos projekteket, amelyek rád várnak!

Fejlessze tovább ezeket a többi bejegyzést
Source link


16 Views 0 Ratings Rate it